Formaţia Paris Saint-Germain a sărbătorit sâmbătă seară, pe arena Parc des Princes, câştigarea titlului în Franţa, performanţă reuşită încă de luna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru PSG, titlul din acest sezon este al optulea. Parizienii s-au mai impus în Ligue 1 în 1986, 1994, 2013, 2014, 2015, 2016 şi 2018.

Sărbătoarea a început pentru PSG după victoria cu 4-0 din meciul cu Dijon, ultimul de pe teren propriu din acest sezon. Fanii şi jucătorii au asistat la un stectacol pirotehnic, după care a început festivitatea de premiere. Primul care a intrat pe teren a fost preşedintele Nasser Al-Khelaifi, după care a fost invitat tehnicianul Thomas Tuchel, iar apoi au venit jucătorii pe podiumul instalat la mijlocul terenului. Jucătorii au ridicat trofeul deasupra capului în ritmurile piesei “We are the Champions”. Ei s-au bucurat apoi alături de familiile lor şi de fani şi au făcut un tur de onoare.

Rezultatele partidelor de sâmbătă, din etaoa a XXXVII-a a Ligue 1:

Bordeaux - Reims 0-1


Guingamp - Nîmes 2-2
Lille - Angers 4-0
Lyon - Caen 4-0
Monaco - Amiens 2-0
Montpellier - Nantes 1-1
PSG - Dijon 4-0
Saint-Etienne - Nice 3-0
Strasbourg - Rennes 0-1
Toulouse - Marseille 2-5

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.