Primarul din Piteşti, Cristian Gentea, a fost extrem de dur la adresa arbitrilor după meciul pierdut de FC Argeş cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, în Liga I Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După victoria Gazului, argeşenii impută arbitrului Florin Andrei că nu le-a acordat un penalti. Gazul a câştigat cu un gol marcat în minutul 90+4.

Primarul Geantă vorbeşte de mizeria din arbitrajul românesc, dar şi despre faptul că echipa sa a dat dovadă de imaturitate.
 
"În seara aceasta, FC Argeş a ratat o şansă enormă de a trece pe locul 4.  Echipa noastră a dat dovadă de imaturitate.
Sunt complet dezamăgit, mă simt trădat în toate eforturile mele. Şi cred că la fel de dezamăgiţi sunt şi suporterii piteşteni, cei care aşteaptă mult, mult mai mult de la echipă, staff, conducere.  Repet, partea financiară este asigurată! Din păcate, nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc! Atâta timp cât şeful acestui for este un străin, plătit cu bani mulţi pentru nimic, fotbalul românesc va fi exact unde e! Administraţiile publice locale se zbat să aducă sponsori, să completeze veniturile şi vin nişte neica-nimeni care îşi bat joc de toată munca. Fără Haţegan, Istvan sau Colţescu, suntem victimele acestei conduceri incompetente!  FC Argeş a fost arbitrată impecabil de cei trei doar câte o dată! Atât!  În rest, se răspunde la comenzi!!! A avut dreptate primarul de la Mioveni! Ne veţi face pe toţi să ne reorientăm, că şi aşa avem destule probleme! După cum au relatat publicaţiile sportive (exemplu:Gazeta Sporturilor), Mioveni, Chindia, UTA, acum şi Craiova, chiar Gazul etapa trecută, suntem doar "carne de tun", cobai pentru nişte arbitrii care în alte ţări nu ar fi buni nici la Liga 4. Păcat, vă bateţi joc de noi, vă bateţi joc de sport, vă bateţi joc de toţi cei care iubesc fotbalul!  Să vă fie ruşine! Chiar este cea mai neagră perioadă din istoria arbitrajului românesc!", a scris primarul pe Facebook.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.