Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat vineri seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, că fotbaliştii săi merită admiraţi şi felicitaţi pentru jocul prestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În seara asta am arătat altfel, au făcut exact ce mi-am dorit. Le-am spus că-n seara asta nu vreau să se gândească la rezultat, le-am cerut doar să aibă plăcere, entuziasm. Merită admiraţi şi felicitaţi jucătorii pentru jocul prestat. Astăzi am avut şi au avut şi ei ocazii clare, am avut şi şansă. Şi noi ne-am creau 3-4 ocazii foarte bune. Este o victorie mare pentru noi, mai ales pentru moral şi pentru încrederea pe care o să o aibă de acum încolo jucătorii”, a spus Poenaru pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golul a fost marcat de Cascini, în minutul 58.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.