Aproape o mie de fani au semnat o petiţie pentru ca un suporter al echipei Leicester City care a intrat pe teren pentru a-l îmbrăţişa şi consola pe fiul lui Vichai Srivaddhanaprabha şi a primit o interdicţie de acces la meciuri să fie reprimit pe stadion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tom Merry, care are abonament pentru tot sezonul la Leicester City, a trecut de bariera de securitate la meciul din 10 noiembrie cu Burnley, la care a fost omagiat Vichai Srivaddhanaprabha. Merry a intrat pe teren şi l-a îmbrăţişat pe fiul fostului preşedinte, Aiyawatt, căruia i se spune “Top”, în momentul în care acesta făcea un tur de onoare alături de jucători şi de staful tehnic al echipei Leicester City.

Fanul a primit însă ulterior o scrisoare prin care era informat că are interdicţie de acces la meciuri până la 12 ianuarie.

“Nu m-am putut abţine, voiam doar să îl iau pe Top în braţe. Top m-a îmbrăţişat şi mi-a spus că mă iubeşte, că ne iubeşte pe mine şi pe toţi suporterii echipei Leicester care şi-au arătat susţinerea în această perioadă”, a declarat Tom Merry.

El a acceptat că a încălcat regulile şi implicit pedeapsa primită. Însă numeroşi suporteri au sărit în apărarea sa. Pe platforma change.org, petiţia pentru eliminarea sancţiunii în cazul său a fost semnată până acum de 935 de persoane.

Vichai Srivaddhanaprabha, în vârstă de 60 de ani, a murit la 27 octombrie, alături de alte patru persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă stadionul King Power.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.