Peste 100.000 de euro s-au strâns deja sâmbătă dimineaţă, în cadrul unei acţiuni lansate pentru reluarea căutărilor fotbalisului Emiliano Sala, dispărut luni seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Strângerea de fonduri a fost lansată online vineri seară, la iniţiativa familiei şi apropiaţilor lui Emiliano Sala.

Sâmbătă dimineaţă deja se strânsese suma de 108.968 de euro, după ce 914 persoane au donat, între care numeroşi fotbalişti din campionatul Franţei, dar şi din campionate străine.

Aparatul de zbor Piper PA-46 Malibu a dispărut luni. La bord se aflau jucătorul achiziţionat de Cardiff City cu 15 milioane de lire sterline şi pilotul Dave Ibbotson. După câteva zile de căutări, autorităţile din Guersney au anunţat, joi, că au încetat căutările avionului.

De joi, de când s-a anunţat că nu vor continua căutările avionului dispărut, s-au făcut numeroase apeluri pentru ca autorităţile britanice să îi caute în continuare pe cei doi. Apelurile au venit de la FC Nantes, de la fotbalişti şi mai ales de la fani. O petiţie lansată pe platform change.org a fost semnată de zeci de mii de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.