Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, miercuri seara, că doreşte să împrumute FC Dinamo cu o sumă cuprinsă între 150.000 şi 200.000 de euro şi să primească în schimb între 25 şi 30% din acţiuni după ce spaniolii din conducere au comunicat că nu pot achita datoriile restante, lucru care va duce la depunctarea echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Către: LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentat de actionarul unic Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL,
Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL
 
DINAMO 1948 S.A., reprezentat de Domnul Couto Lago Alejandro in calitatea sa de Director General
 
În urma discutiei de ieri 24.11.2020 cu Domnul Couto Lago Alejandro in calitatea sa de Director General, ni s-a adus la cunostinta faptul ca DINAMO 1948 S.A. nu dispune de nicio suma de bani pentru achitarea debitelor scadente catre terti.
 
Avand in vedere situatia financiara a clubului de fotbal DINAMO 1948 S.A. si faptul ca actionarul majoritar al societatii, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentat de actionarul unic Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL, nu are posibilitatea financiara de a sustine cheltuielile curente si achitarea debitelor scadente catre terti, ce duce la depunctarea echipei cu 6 puncte in clasament si imposibilitatea acesteia de a participa in CUPELE EUROPENE,
 
Vă propunem urmatoarele doua solutii, chiar daca Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” detine doar 20.06% din actiunile clubului:
 
Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 150,000 euro echivalent in RON catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 25% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare.
 
Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 200,000 euro echivalent in RON (150,000 euro imediat si diferenta pana la data de 15.12.2020) catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 30% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare.
 
Aceste doua solutii vor fi inaintate catre membrii DDB pentru a fi votate in platforma www.programddb.ro
 
Asteptam de la Dumneavostra un raspuns pana maine 26.11.2020, ora 10.00
(ora Romaniei)", se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

La 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli.

De asemenea, au fost transferaţi 14 jucători la Dinamo, pe salarii foarte mari. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.