Tunisianca Ons Jabeur (nr 2 WTA) a învins-o în două seturi pe Elise Mertens, duminică, şi joacă, pentru prima oară în acest an, în sferturile unui turneu de Mare Şlem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ons Jabeur, a treia favorită a turneului feminin de la Wimbledon, a păşit în sferturile de finală după o victorie cu 7-6 (9), 6-4 în meciul cu belgianca Elise Mertens (nr 31 WTA). Jabeur a controlat meciul, a servit cinci aşi şi a câştigat pe primul serviciu de 34 de ori, iar pe al doilea serviciu de 16 ori.

După ce a absentat de la Australian Open din cauza unei accidentări, iar la Roland Garros a fost eliminată încă din primul tur, Jabeur se află la prima prezenţă din acest an în sferturile unui turneu de Mare Şlem.

În sferturi, Ons Jabeur se va întâlni cu Marie Bouzkova, din Cehia, o jucătoare în vârstă de 23 de ani, ocupanta poziţiei 66 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.