Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, le-a cerut iertare fanilor pentru eşecul din meciul cu Viking, scor 1-2, însă este convins că formaţia pe care o pregăteşte se va califica în grupele Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem dezamăgiţi cu toţii pentru că este un joc pe care nu trebuia să-l pierdem. Ei au avut două ocazii şi au marcat, iar noi nu am fost concreţi în ultimii 20 de metri. Şi portarul lor a scos câteva mingi senzaţionale. Acum avem şansa noastră, mai mică faţă de ei, dar cred că în Norvegia putem să întoarcem rezultatul.

Indiferent dacă jucăm pe sintetic, pământ, iarbă, trebuie să jucăm şi să ne calificăm. Olaru a luat un galben, nu trebuia să facă asta şi va plăti. Nu ştiu dacă înainte se dădeau amenzi la club pentru aşa ceva, dar de când am venit eu, se dau! Îmi cer scuze fanilor pentru că nu am reuşit să câştigăm acest meci!”, a declarat Nicolae Dică după meci.

Echipa FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, în prima manşă a play-off-ului Conference League

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.