Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat, joi seară, că noul antrenor al FCSB va fi prezentat vineri dimineaţă, într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mâine dimineaţă, la 10.15, vom organiza o conferinţă de presă în care va fi prezentat noul antrenor de către Gigi Becali. Vergil Andronache va rămâne în cadrul clubului, probabil chiar în staful noului antrenor. Nu are de ce să nu-şi dorească, eu cred că este onorat să rămână la FCSB”, a spus Răducan la Pro X.

El a precizat că este mulţumit de atitudinea jucătorilor FCSB la meciul cu Vitoria Guimaraes, scor 0-0, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. “A doua repriză ne-au dominat adversarii, dar băieţii au făcut un efort şi au reuşit să echilibreze partida. Avem şansă acolo. Trebuie să jucăm speculativ acolo. Important este că am demonstrat că putem forma un grup”, a adăugat Răducan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.