Mihaela Buzărnescu i-a oferit o sticlă de apă unui spectator căruia i s-a făcut rău în tribunele terenului 2 de la All England Club, în timpul meciului cu Simona Halep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În setul al doilea, la scorul de 4-2, 30-30, pentru Mihaela Buzărnescu, pe serviciul Simonei, meciul a fost întrerupt câteva minute, deoarece i s-a făcut rău unui spectator. Buzărnescu a mers la marginea terenului, a luat o sticlă de apă şi a trimis-o în tribună.

 

Simona Halep, locul 7 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-2, pe Mihaela Buzărnescu, locul 53 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 111.000 de lire sterline (123.00 de euro) şi cu 130 de puncte WTA, iar prezenţa în turul al doiela cu 72.000 de lire sterline şi cu 70 de puncte WTA.

În turul al treilea, Halep va evolua cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 49 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.