Lionel Messi a câştigat, duminică, la Sevilla, cu Betis, meciul cu numărul 477 în tricoul echipei FC Barcelona, un record pentru gruparea catalană, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea lui, Xavi a câştigat 476 de meciuri pentru FC Barcelona. Messi a jucat 674 de partide cu echipa sa.

Argentinianul de 31 de ani a înscris trei goluri în întâlnirea de la Sevilla, pe care FC Barcelona a câştigat-o, cu 4-1. Acesta a fost tripla cu numărul 51 din cariera lui Messi.

Prima triplă reuşită de Messi a fost în 2007, într-un meci cu Real Madrid. În total, el a reuşit opt triple în Liga Campionilor, 33 în campionat, trei în Cupa Spaniei, una în Supercupa Spaniei şi şase cu naţionala Argentinei.

Doar Cristiano Ronaldo a reuşit mai multe triple, 52.

Evoluţia entuziasmantă pe care Messi a avut-o duminică i-a făcut pe fanii lui Betis prezenţi pe Stadionul Benito Villamarin să-i scandeze numele jucătorului formaţiei adverse, la finalul întâlnirii.

FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia Betis Sevilla, în etapa a XXVIII-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Messi a marcat în minutele 18, 45+2 şi 85, iar Luis Suarez, în mintul 63. Pentru gazde a înscris Moron, în minutul 82.

Lionel Messi a ajuns la 29 de goluri în acest sezon, în campionat.

În urma acestui rezultat, Barcelona a acumulat 66 de puncte şi conduce detaşat în clasament. Atletico e pe locul 2, cu 56 de puncte, iar Real Madrid pe 3, cu 54 de puncte.

Betis este pe locul 8, cu 39 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.