Jucătoarea italiană Martina Trevisan, locul 59 WTA, s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trevisan, 28 de ani, a învins-o, în optimi, cu scorul de 7-6 (10), 7-5, pe Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 47 WTA, după un meci care a durat două ore şi a ajuns a doua oară în carieră în sferturi la Paris.

În faza următoare, italianca va da piept cu jucătoarea canadiană Leylah Fernandez, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17, care a eliminat-o, tot duminică, pe americanca Amanda Anisimova, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 27, scor 6-3, 4-6, 6-3, după un meci de o oră şi 54 de minute.

Fernandez, 19 ani, finalistă la US Open, anul trecut, este la cea mai bună performanţă pe zgura pariziană.

Al doilea sfert de finală de pe partea inferioară a tabloului de simplu feminin va fi cunoscut tot duminică, după meciurile Elise Mertens (Belgia), locul 32 WTA şi cap de serie numărul 31 - Coco Gauff (SUA), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 18 şi Jill Teichmann (Elveţia), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 23 - Sloane Stephens (SUA), locul 64 WTA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.