Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 1-4, că acest eşec reprezintă o lecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o lecţie pentru noi, o lecţie de fotbal predată de CFR. Trebuie să fim bărbaţi nu numai când câştigăm. Controlam jocul şi două goluri în cinci minute… I-am spus portarului să stea pe colţul lui… Asta e, să intru în poartă nu pot. Papa nu s-a ridicat la nivelul jocului. Le-am spus jucătorilor că este o lecţie pentru noi, din care bărbaţii adevăraţi au ce învăţa. Trebuie să fie conştienţi că mâine este totul uitat şi ne aşteaptă un meci dificil cu Clinceni”, a spus Croitoru la Look Plus.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pereira ’19, Deac ’25, ’73 (penalti) şi Păun ’37.

Pentru FC Botoşani a înscris Cimpanu, în minutul 79.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.