Malawi, naţională pregătită de românul Mario Marinică, a remizat cu Senegal, scor 0-0, marţi, în grupa B de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot în grupa B, Zimbabwe a trecut de Guineea, scor 2-1, însă în optimi au ajuns Senegal şi Guineea.

Zimbabwe este eliminată, iar Malawi, care ocupă locul 3, trebuie să aştepte rezultatele meciurilor din celelalte grupe, pentru a afla dacă merge în optimi.

În faza ”optimilor” Cupei Africii se califică primele două clasate în cele şase grupe, plus cele mai bune patru formaţii de pe locul trei. În acest moment, Malawi se află la egalitate perfectă cu naţionala Capului Verde, dar mai sunt de disputat meciuri în alte patru grupe.

Mario Marinică este director tehnic al federaţiei din Malawi, dar conduce echipa la CAN alături de antrenorul Meck Mwase. El are 56 de ani şi a antrenat în Liga I echipe precum Gloria Buzău, Sportul Studenţesc, FC Argeş sau Rapid.

A lucrat în 8 ţări africane până acum Nigeria, Africa de Sud, Ghana, Seychelles, Tunisia, Zambia, Tanzania şi Mauritius.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.