Fundaşul stânga brazilian Marcelo, în vârstă de 34 de ani, va pleca de la noua câştigătoare a Ligii Campionilor, Real Madrid. El părăseşte echipa ca jucătorul cu cele mai multe titluri din istoria clubului (25).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un moment foarte frumos. Când eşti primul căpitan, visezi să ridici cupa şi am devenit singurul brazilian care a ridicat un trofeu al Ligii Campionilor în calitate de căpitan al lui Real Madrid", a spus el după ce a primit onoarea de a ridica cupa la finala de sâmbătă, deşi nu a jucat.

Plecarea de la Real nu reprezintă sfârşitul carierei brazilianului, care va merge să joace în altă parte, scrie marca.com. 

"Emoţia este brutală, a fost ultimul meu meci cu Real Madrid. Dar sunt foarte fericit. Nu este o zi de tristeţe, plec cu multă bucurie, recunoscător fanilor şi nopţilor magice pe care le-am trăit pe Bernabeu", a spus el.

În schimb, mijlocaşul Luka Modrici şi Real Madrid au ajuns la un acord definitiv pentru ca jucătorul croat să continue să îmbrace tricoul madrilenilor pentru încă un sezon.

Jocul arătat de-a lungul sezonului a fost din nou principalul motiv pentru ca fostul câştigător al Balonului de Aur să-şi prelungească şederea la clubul madrilen pentru încă un an.

Astfel, croatul de 36 de ani va juca sezonul cu numărul 11 pentru campioana Spaniei.

Ca şi în cazul ultimei reînnoiri a contractului său, noua înţelegere va fi pentru un sezon, fără modificarea salariului. 

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.