Fotbalistul Lucas Hernandez, de la Bayern Munchen, care risca o pedeapsă de şase luni de închisoare cu executare, a vorbit despre problemele sale cu justiţia spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o perioadă foarte grea.. Când s-a întâmplat acest lucru, ea era (şi este încă) însărcinată cu al doilea copil al nostru. Nici ea, nici eu nu am înţeles de ce mi-a deschis dosarul procuratura. [...] Este o afacere care datează din 2017. Este din trecut. Prezentul este soţia mea,  care este însărcinată, pe care o iubesc şi care mă iubeşte", a spus Hernandez.

În februarie 2017, când era jucător de la Atletico Madrid, Hernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru că şi-a agresat iubita de atunci. Totodată, i s-a dat fotbalistului un ordin de restricţie, care îl împiedica să se afle la mai puţin de 500 de metri de ea. De asemenea, prietena jucătorului a fost condamnată la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii, pentru că aceasta i-a zgâriat maşina cu cheia şi a lovit prima.

Ulterior, ei s-au căsătorit, iar Hernandez a fost arestat pentru încălcarea ordinului de distanţare atunci când s-a întors în Spania din luna de miere, în luna iunie a aceluiaşi an.

În vârstă de 25 de ani, fundaşul născut la Marsilia, dar format la Atletico Madrid, are 29 de selecţii la echipa naţională a Franţei.

viewscnt

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.