Loturile de baschet ale Statelor Unite ale Americii nu s-au dus în satul olimpic şi au ales să se cazeze pe un pachebot de lux în perioada Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, informează Le Figaro, citând Der Spiegel. Baschetbaliştii şi baschetbalistele din naţionalele SUA vor locui timp de două săptămâni pe pachebotul Silver Cloud Liner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kevin Durant şi coechipierii săi vor beneficia de condiţii de lux pe acest vas care poate primi 296 de pasageri şi are un echipaj format din 222 de persoane. 

Pachebotul, care are o lungime de 157 de metri, are un casino, o sală de fitness, o bibliotecă, patru restaurante, un salon de înfrumuseţare, o sală de spectacol şi mai multe magazine.

O săptămână petrecută pe Silver Cloud Liner poate ajunge la 12.000 de euro.

Baschetabliştii americani nu au locuit în satul olimpic nici la precedente ediţii ale Jocurilor Olimpice, ei preferând să stea la diverse hoteluri.

Sportivii nu sunt obligaţi să stea în satul olimpic, care la Rio are 31 de clădiri, unde vor fi cazaţi 17.000 de participanţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.