Jucătoarea de tenis Laura-Ioana Andrei, venită din calificări şi locul 520 WTA, a ratat, joi, accederea în sferturile de finală ale turneului ITF de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andrei a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-3, după două ore şi 13 minute, de Ronit Yurovsky (SUA), poziţia 415 în ierarhia mondială.

În proba de dublu de la Stuttgart, perechea Laura-Ioana Andrei/Petra Krejsova (România/Cehia) a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-3, după 50 de minute, cuplul american Emina Bektas/Ronit Yurovsky, cap de serie numărul 2, şi va întâlni, în semifinale, perechea Anita Husarici/Kimberley Zimmermann (Bosnia-Herţegovina/Belgia), cap de serie numărul 4, care a beneficiat de neprezentarea cuplului german Carmen Schultheiss/Emily Seibold.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.