Laszlo Csaba, antrenorul echipei Sepsi OSK, a declarat, luni seară, că este bucuros pentru un punct obţinut contra formaţiei FCSB, subliniind că mai important este pentru el că suporterii au plecat de la stadion zâmbind.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipa a jucat ce trebuie să joace contra unui adversar mai tare. Tactica noastră a fost să stăm şi să aşteptăm la contraatac, dar nu am reuşit golul. Şi un punct era preţios astă seară contra unui adversar mai bun. Mai important e că au plecat suporterii de la stadion zâmbind. Când joci cu FCSB, o echipă mai tare, eşti bucuros că iei un punct", a declarat Laszlo Csaba, la Digisport.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a II-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.