Actriţa Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi şi sora mai mare al lui Ianis, a scris un mesaj pe Facebook în care i-a felicitat pe cei de la FC Viitorul pentru câştigarea Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc băieţilor pentru că m-au trecut în seara asta prin toate emoţiile existente şi prin unele despre care nici nu ştiam că există!!
Felicitari echipei mele favorite!!! Şi felicitări echipei adverse pentru că a luptat admirabil. Dar cum zice tata: nu poate fi decât un învingător! Aşa că pregatiţi-vă în Viitor să ne tot vedeţi învingatori!!", a scris Kira Hagi.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

Au marcat: Denis Alibec ’41 / Virgil Ghiţă ’76, Eric ‘106. În minutul 115, Ghiţă a scos de pe linia porţii mingea la un şut al lui Begue.

FC Viitorul a jucat în premieră finala Cupei României, iar pentru Astra a fost a treia finală.

Constănţenii vor juca, datorită acestui succes, în turul doi preliminar al Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.