Gazzetta dello Sport anunţă că Juventus a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru transferul atacantului Dusan Vlahovici în schimbul sumei de 67 de milioane de euro plus bonusuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa citată a precizat că mai sunt mici detalii de pus la punct înainte ca sârbul de 21 de ani să ajungă la Torino.

Fotbalistul va transferat definitiv de Juventus, iar suma totală poate depăşi 70 de milioane de euro în urma aplicării bonusurilor.

Vlahovici a respins mai multe oferte venite din Anglia, între care cele de la Arsenal Londra şi Manchester United, pentru că a dorit să joace la Juve.

El va semna un contract pe cinci ani cu gruparea torineză, la care va primi un salariu de şapte milioane de euro pe an.

Dusan Vlahovici a început fotbalul la Partizan Belgrad şi a ajuns la Florenţa în vara anului 2018 pentru două milioane de euro. În total, sârbul a înscris de 49 de ori în 108 meciuri disputate la formaţia "viola", în toate competiţiile.

El a marcat 17 goluri în 21 de meciuri jucat în acest sezon al Serie A, fiind la egalitate cu Ciro Immobile de la Lazio, în fruntea clasamentului golgheterilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.