Jucătorii care evoluau, miercuri, la Roland Garros au fost speriaţi de un zgomot puternic, care s-a auzit în toată regiunea Parisului, meciurile fiind oprite pentru câteva momente, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe arena Suzanne Lenglen, germanul Dominik Koepfer se pregătea să servească în partida cu elveţianul Stan Wawrinka, când s-a produs zgomotul ca o detonare. Koepfer s-a oprit şi a căutat pe cer sursa zgomotului.

Îngrijorat, Wawrinka s-a adresat arbitrului pentru a întreba dacă jocul se poate relua. Necunoscând sursa zgomotului, acesta din urmă a autorizat jucătorii să continue.

Bubuitura a provocat panică în Paris şi numeroase persoane au apelat numărul de urgenţă. Poliţia a anunţat pe reţelel de socializare că zgomotul a fost produs de un avion de vânătoare care a survolat Parisul şi a depăşit bariera sonică.

"Un zgomot foarte important s-a auzit la Paris şi în regiune. Nu există nicio explozie, este vorba despre un avion de vânătoare care a trecut bariera sunetului. Nu aglomeraţi liniile de urgenţă", a precizat prefectura de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.