Jucătorii care vor să plece de la Chelsea, cum sunt Andreas Christensen sau Eden Hazard, sunt blocaţi de club, care nu va putea transfera în următoarele două perioade de mercato.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost informaţi că toată lumea va rămâne la club. Este greu de acceptat", a declarat Andreas Christensen pentru publicaţia daneză Ekstra Bladet.

Fundaşul de 22 de ani a disputat doar trei meciuri în Premier League în acest sezon şi mai multe echipe sunt interesate de el. Şi Eden Hazard ar vrea să plece, însă ar putea avea probleme din cauza acestei situaţii.

Clubul Chelsea nu mai are dreptul să legitimeze jucători în următoarele două perioade de "mercato", din vara şi iarna viitoare, pentru încălcarea regulamentului privind transferul fotbaliştilor minori. Gruparea engleză poate vinde jucători, iar decizia forului mondial nu vizează echipa feminină şi nici cea de futsal.

De asemenea, clubul patronat de Roman Abramovici a fost amendat cu 600 000 franci elveţieni (aproximativ 528.600 euro) şi trebuie să rezolve situaţia în 90 de zile. 

Potrivit forului mondial, Chelsea a încălcat regulamentul în cazul a 29 de jucători minori transferaţi.

Gruparea din Premier League a făcut apel la această decizie, însă FIFA a respins cererea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.