Preşedintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 1-1, că arbitrii români nu au personalitate şi sunt influenţaţi de “scandalagii”. El a menţionat că tehnicianul Gheorghe Hagi a “strigat şi a spus nişte cuvinte” la adresa arbitrilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deşi eu sunt printre conducătorii care nu fac scandal, mă văd nevoit să comentez. Se observă că arbitrii români, care nu au personalitate, sunt influenţaţi de cei care sunt scandalagii, de cei care fac o presiune foarte mare. Vă spun sigur că Gică Hagi, care este o persoană pe care o respect foarte mult şi care m-a pupat după meci, se schimbă total în timpul meciului. A venit în acest hol unde dăm interviuri şi a strigat şi a spus nişte cuvinte la adresa arbitrilor. Eu, dacă eram arbitru şi aveam personalitate, îi dădeam cartonaşul roşu şi nu mai ieşea în repriza a doua. s-a întâmplat invers, a luat antrenorul nostru roşu, care nu înjură şi nu face scandal. Niciunul din cele două penaltiuri nu a fost foarte clar”, a spus Mureşan, potrivit digisport.ro.

Formaţia FC Viitorul a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru. Au marcat Debeljuh ‘45+1 pentru gazde şi Achim ’14 (penalti) pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.