Italia a învins, duminică, la Bologna, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Spaniei, în al doilea meci al Grupei A de la turneul final al Campionatului European de tineret. Spania a avut 1-0, dar a trebuit să se recunoască învinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Federico Chiesa '36, '64, Lorenzo Pellegrini '82 (p) / Daniel Ceballos '9.

La faza golului al treilea al gazdelor, arbitrul a apelat la VAR pentru a dicta lovitura de la 11 metri din care a marcat jucătorul formaţiei AS Roma.

În primul meci al grupei, Polonia a învins, tot duminică, la Reggio Emilia, cu scorul de 3-2 (1-1), reprezentativa Belgiei. Şi Polonia a fost condusă cu 1-0, apoi a întors scorul, 3-1, înainte ca partida să se termine 3-2.

La acest turneu participă şi naţionala României, care va debuta, marţi, de la ora 19.30, împotriva Croaţiei, în Grupa C, din care mai fac parte Franţa şi Anglia.

În Grupa B, luni vor avea loc meciurile Serbia - Austria, de la 19.30, şi Germania - Danemarca, de la 22.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.