Antrenorul secund al reprezentativei României, Daniel Isăilă, a declarat, marţi seară, că jucătorii Alexandru Maxim, Alin Toşca, Ioan Hora, Adrian Ropotan şi Andrei Ivan suferă că nu vor merge la Euro-2016, dar absenţa lor din lot trebuie să-i motiveze şi ambiţioneze, deoarece ei continuă să rămână în atenţia naţionalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate poţi înscrie pe foaie doar 23 de jucători. Viaţa merge înainte. Jucătorii au fost împreună şi nea Puiu le-a transmis la cine se renunţă. Cred că s-a luat cea mai bună decizie când am dus 28 de jucători în Italia, nu poţi şti când poţi apărea accidentări, probleme. Băieţii au fost puşi în temă şi au acceptat asta. Sunt convins că suferă, dar viaţa merge înainte. Asta trebuie să-i motiveze, să-i ambiţioneze, ei rămân în continuare în atenţia echipei naţionale. Atmosfera din cantonamentul din Italia a fost excelentă", a declarat Isăilă la DigiSport.

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a anunţat, marţi, că a renunţat la jucătorii Alin Toşca (Steaua), Adrian Ropotan, Ioan Hora (ambii Pandurii Târgu Jiu), Andrei Ivan (CS U Craiova) şi Alexandru Maxim (VfB Stuttgart) din lotul lărgit pentru Campionatului European din Franţa.

Iniţial, Anghel Iordănescu a convocat un lot lărgit de 28 de jucători pentru stagiul de pregătire din Italia.

Echipa naţională a României face parte din grupa A la turneul final al Campionatului European şi va întâlni Franţa în meciul de deschidere, în 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint Denis, Elveţia la 15 iunie, de la ora 19.00, pe stadionul Parc des Princes din Paris, şi Albania, la 19 iunie, de la ora 22.00, la Lyon.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.