Irina Begu şi partenera sa de dublu, Anhelina Kalinina, din Ucraina, au pierdut în primul tur al turneului de dublu feminin, cedând în două seturi în faţa perechii Rosolska/Routliffe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alicja Rosolska (Polonia) şi Erin Routliffe (Noua Zeelandă) şi-au respectat statutul de favorite nr 11 în turneul feminin de dublu şi au eliminat cu 6-4, 6-4 perechea româno-ucrainiană Irina Begu/Anhelina Kalinina.

Într-un meci echilibrat care a durat o oră şi 20 de minute, Begu şi Kalinina au făcut mai multe duble greşelei decât adversarele lor, având şi o rată mai mică de reuşită la punctele câştigate cu primul serviciu (59% faţă de 83 %).

Pentru Irina Begu turneul de la Wimbledon continuă în întrecerea feminină de simplu, unde o va întâlni pe Jelena Ostapenko (Estonia), în turul al treilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.