Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Farul, pierdut cu scorul de 0-2, că îl îngrijorează cele patru accidentări şi că speră ca echipa să aibă capacitatea de a se redresa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În primul rând accidentările mă îngrijorează, au ieşit patru jucători accidentaţi. Hlistei s-a acicdnetat şi el, nu ştiu ce are. La Ioniţă e o recidivă. Nu-mi reproşez că l-am folosit, eu am întrebat toată lumea. Din punct de vedere medical nu pot să-mi dau eu cu părerea. Tot ce am pregătit o săptămână a trebuit să se schimbe în 17-18 minute. E tristeţe în momentul ăsta. Sper să avem capacitatea să ne redresăm. Nu suntem în cea mai bună perioadă. Acum mă gândesc să am un 11 ce-l pot alinia, un 11 care să joace”, a spus Iosif pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia Farul Constanţa a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Rapid, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Ghiţă ’42 şi Ciobanu ’59.

Din minutul 76, FC Rapid a jucat în zece oameni, Hlistei accidentându-se într-un moment în care toate schimbările oaspeţilor erau făcute. Jucătorul a fost scos pe braţe de pe teren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.