Căpitanul naţionalei de tineret a României, Ionuţ Radu, a declarat, marţi seară, că este senzaţional debutul contra Croaţiei, scor 4-1, subliniind că aşteaptă şi mai mulţi fani la următoarele meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este senzaţional că am debutat astfel. Mulţumim fanilor, nu ne aşteptam să fie aşa mult, ne-a încărcat acest lucru şi s-a văzut. Acum ne bucurăm pentru victorie, dar de mâine ne gândim la meciul cu Anglia. Am muncit foarte mult pentru acest rezultat. VAR-ul face fotbalul mult mai frumos şi mai corect, dar dacă nu dădeau băieţii tot, nu era nevoie de VAR. Mulţumim fanilor şi aşteptăm să fie la meciurile următoare tot atâţia, dacă nu chiar şi mai mulţi", a afirmat Radu.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18).

.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.