Fostul campion mondial la box profesionist, Floyd Mayweather, şi fraţii Logan şi Jake Paul s-au încăierat, joi, la Miami, în timpul unui eveniment media de promovare a meciului care va avea loc în data de 6 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit imaginilor apărute în social media, Mayweather s-a enervat imediat după ce acordase un interviu, după ce fratele lui Logan Paul, Jake, a avut o dispută cu el şi i-a luat şapca de pe cap, după care a încercat să plece. Apoi a inzbucnit o încăierare în care a fost implicat şi Logan Paul şi îbn care au intervenit mai multe gărzi de corp.

“Nu se poate să depăşească limita, să mă atingă, să îmi ia şapca. Există ceva ce se numeşte respect şi ceva ce se numeşte lipsă de respect. Nu voi tolera lipsa de respect”, a declarat Mayweather pentru AFP, după incident.

Floyd Mayweather, în vârstă de 44 de ani, va reveni în ring, la 6 iunie, la Miami, într-un meci demonstativ cu "youtuberul" Logan Paul.

Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la 20 februarie, dar a fost amânat atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Logan Paul, în vârstă de 26 de ani, postează regulat pe Youtube din 2013 şi a lansat canalul Logan Paul Vlogs în 2015, care a adunat 22,9 de milioane de persoane care au subscris la el şi peste 5 miliarde de vizionări.

În paralel cu această activitate, Paul este actor şi boxer. El are doar două înfruntări în ring, ambele cu rivalul său de pe Youtube, KSI, în august 2019 şi noiembrie 2019. Prima, considerată la amatori, a fost remiză, iar a doua, la profesionişti, s-a încheiat cu victoria lui Paul.

Mayweather nu a mai participat o luptă oficială din 2015, când a câştigat împotriva rivalului său filipinez Manny Pacquiao şi apoi împotriva lui Andre Berto. De atunci, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.