Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat că formaţia lui a dominat în totalitate meciul cu Dinamo, pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dominat în totalitate meciul, ei au avut doar câteva momente. Dacă în prima repriză au condus cu 1-0, dintr-un penalti, practic a doua repriză jocul a fost la discreţia noastră. Ei au jucat pe contre şi ne-au prins descoperiţi şi iată că am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. Eu zic că meciul a fost dominat în totalitate de noi, atât tehnic, tactic, cât şi fizic şi singura bucurie din acest meci este că echipa a jucat. Chiar dacă am pierdut, eu sunt mulţumit de atitudinea lor, de felul cum s-au prezentat, doar că trebuie să eliminăm aceste greşeli care din păcate au reapărut şi din cauza faptului că ne-au lipsit nişte jucători importanţi. Am terminat meciul cu 5-6 juniori pe teren, dar acesta este lotul nostru, nu avem ce face. Am avut patru victorii la rând, astăzi eram bucuros şi cu un egal. Din păcate, am avut două penaltiuri şi am ratat. Sunt cei mai buni jucători ai mei care bat penaltiuri. Nu ratează la antrenament absolut niciun penalti şi nu au ratat nici la echipele la care au fost. Dar asta e, se ratează, nu avem ce să facem, dar din păcate ratăm prea mult, atât penaltiuri, cât şi din acţiune şi asta ne costă. Ei erau desemnaţi să bată. Probabil că Straton a fost el într-o zi foarte bună. A demonstrat-o şi meciul trecut că e un portar foarte bun. Atât timp cât Straton le-a apărat, a fost el inspirat. Nu putem să vorbim de arbitraj când primeşti două penaltiuri. Penaltiul lor a fost clar. Nu dăm vina pe arbitraj la meciul ăsta. Chiar felicit brigada de arbitri (n.r. - despre o posibilă plecare la FCSB). Nu comentez nimic deocamdată, pentru că concentrarea mea trebuie să rămână aici, trebuie să salvăm echipa de la retrogradare şi în acest moment nu se pune problema să mă gândesc la aşa ceva. Aşteptăm, trebuie să salvez echipa, tragem linie şi vom vedea mai departe ce voi face", a declarat Poenaru, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FC Dinamo a obţinut, duminică, prima victorie în play-out, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Academica Clinceni, în etapa a VIII-a. Straton (Dinamo) a apărat două penaltiuri la scorul de 1-0, iar Andrei Bani a marcat, la vârsta de 17 ani, primul său gol în Liga I, la al cincilea meci disputat în tricoul dinamoviştilor.

Au marcat: Sorescu '19 (p), Bani '65, Fabbrini '71 / Buziuc '72.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul – 34 de puncte, FC Voluntari – 27 de puncte, Academica Clinceni – 26 de puncte, Sepsi – 24 de puncte, Poli Iaşi – 21 de puncte, Hermannstadt – 21 de puncte, Dinamo – 20 de puncte, Chindia Târgovişte – 17 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.