Jucătoarea franceză Harmony Tan, locul 107 WTA, a suferit, miercuri, o gravă accidentare la gleznă în meciul cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, din turul al doilea al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tan s-a accidentat la gamba stângă la scorul de 3-6, 7-5, 1-3, în partida cu Svitolina şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sportiva franceză de 24 de ani a primit un bandaj la picior, apoi a continuat partida, jucând mai mult într-un picior.

La scorul de 1-5, pe serviciul propriu, Tan s-a sprijin în rachetă, cu lacrimi în ochi de durere şi supărare, iar arbitrul de scaun a fost nevoit să intervină.

"Harmony, dacă nu mai poţi, opreşte-te, rişti să-ţi agravezi accidentarea!", a spus oficialul, iar jucătoarea franceză a abandonat.

Ea nu a putut să mai stea în picioare, astfel că a fost nevoie de un scaun de rotile pentru a fi scoasă de pe teren.

Svitolina se califică în turul al treilea, fază în care va avea un meci dificil, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 24, care arată o bună formă de joc la acest început de an.

Azarenka a depăşit-o, în turul al doilea, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Jil Teichmann din Elveţia, locul 34 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.