CSM Bucureşti, campioana României, şi vicecampioana Minaur Baia Mare se numără între cele 20 de echipe înscrise la EHF pentru Liga Campionilor în viitorul sezon. Forul european va confirma lista de 16 participante vineri, în şedinţa Comitetului Executiv, iar anunţul va fi făcut în 28 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana României, CSM Bucureşti, are locul asigurat prin câştigarea titlului, în timp ce Minaur Baia Mare, medaliată cu bronz în European League, a cerut alături de alte 9 formaţii participarea şi aşteaptă decizia de vineri a EHF.  

La start se vor afla 16 echipe, împărţite în două grupe a câte opt, la fel ca în sezonul anterior, în care CSM Bucureşti a ratat la golaveraj calificarea la Turneul Final Four.

Lista participantelor în sezonul 2021-2022 va fi anunţată de EHF în 28 iunie. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 2 iulie, la Viena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.