Jucătoarea Simona Halep, care se află în Cehia pentru turneul de la Praga, a declarat pentru Reuters că va hotărî după această conpetiţie dacă va participa la US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu siguranţă voi decide după acest turneu”, a spus Halep, precizând că în SUA condiţiile sunt “dure”. “Am nevoie să simt ceva, am nevoie să văd ce schimbări vor face organizatorii cu privire la deplasare şi alte lucruri. Apoi voi putea lua o decizie finală”, a adăugat sportiva.

Organizatorii US Open intenţionează să formeze o “bulă” sigură din punct de vedere medical pentru sportivi, la turneul care va începe la 31 august. “Ştiu că este strict, este un pic stresant în opinia mea. Dar au nevoie de acele reguli pentru siguranţă, sănătatea este cea mai importantă, ei trebuie să aibă grijă de toţi. Este greu pentru oricine să călătorească în această perioadă. Dar fiecare poate lua o decizie şi îşi ştie priorităţile. Prioritatea mea este sănătatea, este partea psihică şi nu vreau să mă stresez. Decizia mea finală, atunci când o voi lua, va fi bazată pe aceste lucruri”, a afirmat Simona Halep.

Halep este favorită principală la turneul de la Praga.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.