Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică seară, că este supărat pentru remiza cu FCSB, subliniind că şi cei de la echipa pregătită de Mihai Teja au dreptul să se simtă la fel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci extraordinar, cu ritm, cu intensitate, cu echipe care au căutat victoria, cu lucruri rele dar şi cu lucruri bune. Puteam să câştigăm şi noi şi ei şi cred că toţi suntem supăraţi. Era imposibil să nu greşeşti când ambele echipe au riscat. Am făcut şi lucruri bune şi mai puţin bune, a fost un meci la care a fost greu să ai controlul, ştiam că FCSB joacă un fotbal foarte bun, cu jucători foarte tehnici. Păcat că s-a terminat egal. Jucătorii mai puţin folosiţi au arătat că merită să joace, acum trebuie să ne gândim la Craiova (n.r- în Cupa României), trebuie să le facem faţă, e un meci european cum spun eu. Ei au două zile în plus libere faţă de noi, dar ăsta este fotbalul. Noi nu facem nimic, nu vrem să facem rău la cineva, jucăm pentru noi, avem identitatea noastră, mândria noastră. Noi încercăm să facem fotbalul cât mai bine, încercăm să creştem zi de zi şi să producem jucători. Nu cred că e încheiată lupta la titlu, mergem la CFR să câştigăm", a declarat Hagi la Digisport.

Formaţia FCSB a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, rezultat în urma căruia diferenţa în clasament a bucureştenilor faţă de liderul CFR Cluj este de cinci puncte.

Au marcat Ianis Hagi ’80 pentru FC Viitorul şi Gnohere ’68 pentru oaspeţi, într-un moment în care FCSB era în inferioritate numerică.

În minutul 61, de la oaspeţi a fost eliminat Romario Benzar, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 75, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat şi Vlad Achim, de la gazde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.