Freiburg a condus la pauză cu 6-0 pe Borussia Monchengladbach, în meciul disputat, duminică, în deplasare, în etapa a XIV-a şi a stabilit un record în Bundesliga. Acelaşi scor a răms şi la finalul întâlnirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Eggestein '2, Schade '5, Lienhart '12, Hofler '19, Holer '25 şi Schlotterbeck '37.

Niciodată în istoria primei ligi germane nu s-a mai înregistrat un asemenea scor în favoarea echipei vizitatoare, potrivit lequipe.fr.

Gladbach a condus cu 6-0 la pauză într-un meci disputat cu Braunschweig, în octombrie 1984, dar pe teren propriu.

Aceasta a fost prima înfrângere suferită de gazde pe Borussia Park, în acest sezon. Anterior, ultima victorie a lui Frieburg pe terenul Burussiei a avut loc în 1995.

Într-o săptămână, Borussia Monchengladbach a primit zece goluri, după ce a pierdut şi jocul precedent, scor 1-4, la FC Koln.

Într-un alt meci, VfB Stuttgart a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu Hertha Berlin, după ce a condus cu 2-0 (Marmoush '15, Forster '19 / Jovetici '40, '76).

În clasament, Freiburg este pe locul 4, cu 25 de puncte, după Bayern Munchen, 34 de puncte, Borussia Dortmund, 30 de puncte, şi Bayer Leverkusen, 27 de puncte.

Gladbach este pe locul 13, cu 18 puncte, la egalitate cu RB Leipzig şi Eintracht Frankfurt, de pe locurile 11-12.

Stuttgart ocupă locul 15, cu 14 puncte, iar Hertha este pe locul 14, cu 15 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.