Fostul selecţioner Victor Piţurcă, aflat în Arabia Saudită şi care aştepta finalizarea procedurii de viză pentru a părăsi această ţară, a revenit în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piţurcă a antrenat echipa Al Ittihad şi a decis să-şi rezilieze contractul, însă apoi a avut probleme în obţinerea vizei pentru ieşirea din Arabia Saudită. 

Tehnicianul a revenit în România în noaptea de vineri spre sâmbătă, conform Dolce Sport, el menţionând că este prea obosit ca să vorbească.

Miercuri, Victor Piţurcă aştepta finalizarea procedurii de viză pentru a părăsi Arabia Saudită, conform unor precizări a Ministerului român al Afacerilor Externe, la solicitarea News.ro.

Piţurcă s-a adresat Ambasadei României, iar în cele din urmă Ministerul Saudit al Sportului a decis să-i elibereze viza.

"Încă de la data contactării Ambasadei României la Riad de către cetăţeanul român, la 14 iulie 2016, misiunea diplomatică a menţinut permanent legătura cu acesta şi cu reprezentanţii clubului cu care colabora. Ambasada României la Riad a pus la dispoziţia cetăţeanului român un avocat şi un translator, însă acesta a declinat oferta, motivând că beneficiază deja de aceste servicii", a precizat MAE.

Piţurcă a fost contactat de către reprezentanţii Ministerului saudit al Sportului, care i-au confirmat faptul că va beneficia de viză de ieşire din Regatul Arabiei Saudite. 

Victor Piţurcă a antrenat Al Ittihad din octombrie  2014 până în vara anului 2015, iar din decembrie 2015 a preluat din nou echipa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.