Tehnicianul Antonio Conte a anunţat, miercuri, că opt jucători şi cinci membri ai stafului echipei Tottenham au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pe zi ce trece apar mai multe cazuri. Nu este o situaţie bună”, a spus Conte. “Este imposibil să vorbesc aastăzi despre fotbal. Situaţia la care s-a ajuns m-a supărat. Este o situaţie gravă. Pregătim meciul cu Rennes, dar este foarte dificil. La sfârşitul antrenamentului un jucător a fost testat pozitiv, încă un membru al stafului... Mâine cine va mai fi găsit pozitiv? Acum suntem puţin speriaţi, pentru că nu ştim ce va fi mâine”, a adăugat el.

Antonio Conte, care este vaccinat, nu a precizat dacă noile cazuri sunt cu varianta Omicron a Covid-19.

El a menţionat, în ceea ce priveşte vaccinarea la Tottenham, că fiecare decide ce este mai bun pentru el.

În sezonul trecut, un meci între Newcastle şi Aston Villa, din Premier League, a fost amânat din cauza cazurilor de covid-19 de la Newcastle. În aceeaşi lună,  s-a înregistrat un focar de coronavirus şi la Manchester City, care a avut un meci cu Everton amânat.

Tottenham Hotspur are programat joi, de la ora 22.00, meciul de teren propriu cu Rennes, contând pentru ultima etapă a grupelor Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.