Atacantul Florin Andone a declarat, vineri seară, după meciul cu Franţa, scor 1-2, că el şi colegii săi au ieşit de pe teren "cu capul sus", deoarece s-au luptat mult şi nu li se poate reproşa ceva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ieşim de pe teren cu capul sus. Echipa a luptat mult, cred că s-a jucat bine, ştiam ce echipă aveam în faţă, din păcate până la urmă s-a pierdut. Câteodată în fotbal se întâmplă astfel de lucruri. Păcat, pentru că s-a luptat mult, s-a alergat mult, echipa tot timpul a fost cu inima pe teren şi nu putem reproşa nimic absolut nimănui. A fost un meci foarte greu. Se putea scoate un rezultat mai bun, cel de egalitate era un rezultat corect", a spus Andone la Dolce Sport.

El a precizat că speră ca România să obţină victoria în următorul meci de la Euro-2016, cu Elveţia. "Mergem cu gândul şi cu inima înainte. Sperăm să facem o prestaţie bună contra Elveţiei şi să câştigăm".

Andone a mai spus că nu are dureri la mâna la care a purtat un bandaj special. "Nu am dureri la mână, e un pic incomod, dar am putut să joc. Nu cred că este nicio problemă", a adăugat fotbalistul.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1 (0-0), în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France.

Golurile au fost marcate de Giroud '58 şi Payet '89 pentru Franţa, respectiv Stancu '65 (penalti).

România va evolua în etapa a doua a grupei, miercuri, de la ora 19.00, cu Elveţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.