Patronul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a afirmat, joi seară, că nici în cele mai mari vise nu şi-a închipuit că echipa ardeleană va câştiga Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am cuvinte, ştiam că jucăm un fotbal frumos, dar mi-a fost teamă. Este un seniment unic. Sunt foarte mândru de echipă, staff şi suporteri. Niciodată nu am visat aşa eva, nici în cele mai mari visuri ale mele, să ajungem în Conference League, să câştigăm cupa..Mâine ducem cupa în centru, mai aducem 3-4 jucători buni, să facem o figură frumoas în Conference League", a spus el la Digisport.

Despre fanii care s-ar fi întors cu spatele în momentul intonării imnului României, şeful de la Sepsi a spus: "O fi fost 3-5, habar nu am, nu i-am văzut, dar fotbalul e fotbal şi nu are legătură cu politicul".

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari.

Sepsi a mai jucat finala Cupei în 2020, când a fost învinsă de FCSB, scor 1-0.

Joi seară, pe stadionul Giuleşti, golurile învingătorilor au fost marcate de Ştefănescu ‘22, ’38. Pentru FC Voluntari a înscris Dumitrescu de la Sepsi, în minutul 90+5, în propria poartă.

Ca urmare a succesului de joi, Sepsi va juca în turul doi preliminar al Conference League.



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.