FIFPro, sindicatul internaţional al fotbaliştilor, a emis un avertisment către jucătorii care vor să se transfere în Algeria, China, Grecia (Liga 2), Libia, România, Arabia Saudită şi Turcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sindicatul recomandă ca fotbaliştii să nu se transfere în ţările respective, “din cauza încălcărilor contractuale sistematice şi pe scară largă”.

În România şi în Turcia, există de mai mult timp problema încălcării contractelor de către mai multe cluburi, inclusiv a neplăţii salariilor, notează FIFPro. “Numărul ridicat de cluburi din România care intră în procedură de insolvenţă continuă să aibă consecinţe severe pentru jucători, împingându-i în proceduri de insolvenţă fără sfârşit, cu şanse infime sau chiar nule de obţinere a unei compensaţii”, a adăugat sindicatul internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.