Tenismenul Roger Federer, locul 2 ATP, l-a depăşit pe jucătorul de golf Tiger Woods în clasamentul câştigurilor obţinute din sport, a anunţat Forbes. Totodată, elveţianul devine primul jucător de tenis din istorie care depăşeşte 110 milioane de dolari premii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După victoria obţinută, marţi, în etapa a doua a Grupei Boris Becker, în faţa germanului Alexander Zverev, Federer a ajuns la premii în valoare de 110.235.682 de dolari.

Tiger Woods, mult timp cel mai bine plătit sportiv din lume, a acumulat în carieră 110.061.012 de dolari.

Luna trecută, Roger Federer a devenit jucătorul cu cele mai mari premii obţinute din tenis, el întrecându-l pe sârbul Novak Djokovici, după ce s-a impus în finala turneului de 500 de puncte de la Basel. Djokovici nu a mai jucat de la Wimbledon din cauza unei accidentări şi a rămas la 109.805.403 dolari câştigaţi din premii.

Numărul 2 mondial este calificat în semifinalele Turneului Campionilor, astfel că "averea" sa din tenis mai poate creşte în acest an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.