Formaţia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sârbii au condus cu 2-0, apoi au rămas în inferioritate numerică şi au reuşit totuşi să înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi doi jucători (Ponjevic ’44 şi Siladji ‘103). Trei dintre golurile înscrise în inferioritate numerică de Backa au venit la un minut după goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind înscrise de Milicevic ’11, Duronjic ’14, Antonic ’51, Tomanovic ‘90+4, ‘117 şi Tumbasevic ‘105+1 pentru gazde, respectiv Coman ’25, Man ’50, ’63 (penalti), ‘105, Balaz ‘90+3 (autogol) şi Petre ‘108 pentru FCSB. Penaltiul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

Florinel Coman a părăsăt terenul accidentat, în minutul 73, fiind înlocuit cu Horşia.

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, antrenorul principal Anton Petrea fiind testat pozitiv cu coronavirus. FCSB a înregistrat în ultimele zile mai multe cazuri de Covid-19, fiind găsiţi infectaţi jucătorii Andrei Miron, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru, dar şi câţiva oficiali şi membri ai stafului tehnic. Ca urmare a tuturor acestor cazuri, FCSB a avut în Serbia doar trei rezerve: Petre, Ion şi Horşia.

Formaţia bucureşteană a jucat în Serbia în următoarea formulă: FCSB: Ducan - Creţu, Simion, Briceag, Pantea (Ad. Petre ’21) - Perianu, Moruţan, Panţiru - Man, Buziuc (R. Ion ’46), Coman (Horşia ’73).

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Olanda, cu Dennis Higler la centru, ajutat de Charles Schaap, Jan de Vries şi rezerva Siemen Mulder.

În turul trei preliminar, FCSB va întâlni echipa cehă Slovan Liberec, la 24 septembrie, pe teren propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.