Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică seară, în deplasare, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a XXII-a a Ligii I. La meciul de la Cluj-Napoca, autorii celor două goluri, Denis Alibec şi Ciprian Deac, au fost eliminaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deac a înscris în minutul 58, iar Alibec în minutul 16, din penalti.

0-1: Alibec a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Camora asupra sa.

În minutul 34, Nascimento a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Achim la Larie.

În minutul 43, de la Steaua a fost eliminat Denis Alibec, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Alibec a primit primul cartonaş pentru proteste şi pe al doilea pentru simulare.

1-1: Deac a egalat cu un şut de la marginea careului mic.

În minutul 72, a fost eliminat şi Ciprian Deac de la CFR Cluj, tot după ce a primit al doilea cartonaş galben (primul pentru simulare, al doilea pentru proteste).

CFR Cluj: Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora - Sorsa (Omrani '46), Deac, Nascimento (Gomelt '45), Nouvier - Juan Carlos (Mureşan '85), Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă

Steaua: Niţă - Bălaşa (Popescu '76), Moke, Tamaş, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Jakolis (Enache '47), Achim (Gnohere '55), De Amorim - Alibec. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Camora '14, Horj '18, Deac '60, '72 / Moke '30, Alibec '37, '43

Cartonaşe roşii: Deac '72 / Alibec '43

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi Daniel Mitruţi. Ionuţ Coza a fost arbitru de rezervă, iar Zoltan Szekely şi Cristian Vasc observatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.