UEFA a explicat, într-un comunicat, că mii de suporteri au echipei Liverpool au blocat turnicheţii cu bilete false la intrarea pe Stade de France, ceea ce a dus la amânarea startului finalei Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În perioada premergătoare meciului, turnicheţii din zona de acces a fanilor echipei Liverpool au fost blocaţi de mii de suporteri care cumpăraseră bilete false. Acest lucru a creat o aglomeraţie de persoane care încercau să intre. Ca urmare, startul meciului a fost amânat cu 35 de minute pentru a permite accesul cât mai multor fani cu bilete autentice. Pe măsură ce numărul de spectatori din afara stadionului a continuat să crească după începerea meciului, poliţia i-a dispersat cu gaze lacrimogene şi i-a forţat să se îndepărteze de stadion. UEFA este solidară cu cei afectaţi de evenimente şi va continua să analizeze urgent aceste aspecte împreună cu poliţia şi cu autorităţile franceze, precum şi cu Federaţia Franceză de Fotbal", a precizat UEFA.

Potrivit AFP, fanii au încercat să forţeze un prim filtru instalat în jurul stadionului. Pe imagini prezentate pe reţelele de socializare se poate vedea cum unii suporteri au sărit gardul stadionului şi au intrat în arenă.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.