Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Emil Săndoi, s-a plâns de arbitraj la finalul meciului cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-2, spunând că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut un 11 metri clar la 0-0 şi poate am fi transformat şi conduceam cu 1-0 la pauză. Şi la Universitatea Craiova m-am confruntat cu aceleaşi probleme. A fost o greşeală clară împotriva noastră şi cred că a fost influenţat rezultatul final. CFR are o echipă mai valoaroasă decât a noastră, dar nu sunt diferenţele aşa de mari în Liga I. Din păcate pentru noi diferenţele se fac de fiecare dată în favoarea adversarului nostru", a spus Săndoi la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din prima etapă a Ligii I, în care cele două goluri s-au marcat într-un interval de două minute.

Au înscris Cristian Lopez '66 cu un şut din şapte metri şi Guima '68 cu o lovitură cu capul de la trei metri.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Sebastian Colţescu, Daniel Mitruţi, Ciprian Florin Danşa şi Robert Dumitru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.