Elena Sorina Ţicu a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Bob şi Sanie, miercuri, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, cu unanimitate de voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rămân aceeaşi persoană dedicatã muncii mele! Voi fi alături de cluburile sportive pentru că trebuie sa avem grijă împreună de sportivii noştri care ne reprezintă cu succes la competiţiile internaţionale. Îmi doresc să formăm o echipă şi să conducem împreună drumul ascendent al Federaţiei Române de Bob şi Sanie", a declarat Elena Sorina Ţicu.

Ţicu are o experienţă de peste 30 ani în domeniul sportului şi de peste 10 ani în administraţia sportivă. Ea a practicat sportul de performanţă la disciplina sanie-feminin, după care a început cariera de antrenor. A participat la patru ediţii a Jocurilor Olimpice ca lider a delegaţiei României la sanie, bob şi skeleton (Torino, Sochi, PyeongChang şi Beijing). Totodată este reprezentantul sporturilor de iarnă din România în cadrul Comisiei Tehnice Olimpice şi pentru Sportul de Performanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.