Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, în deplasare, de formaţia ungară Veszprem, scor 47-32 (22-15), în etapa a 9-a a grupei B din Liga Campionilor. Este al şaptelea eşec pentru dinamovişti, care se află pe ultimul loc al clasamentului grupei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Omar 8 goluri, pentru Veszprem, respectiv Humet 7, pentru Dinamo.

Partida de la Veszprem a prilejuit şi momente In Memoriam Marian Cozma, dinamovistul care s-a transferat la Veszprem, iar în 8 februarie 2009 a murit, în oraşul ungar. El a fost înjunghiat într-un club unde se afla pentru a sărbători naşterea copilului unui coleg de la echipa din Veszprem.

Oficialii de la Dinamo şi ai clubului gazdă, alături de fanii dinamovişti prezenţi la meciul de joi seară, au depus coroane de flori la statuia lui Marian Cozma, care este amplasată în faţa arenei din Veszprem.

Revenind la etapa a 9-a din grupa B, tot joi se mai duelează FC Barcelona - FC Porto, PSG - Vive Kielce şi HC Motor - Flensburg.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 27-28 cu HC Motor, 31-29 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

După nouă etape, Dinamo Bucureşti rămâne cu 4 puncte, pe ultimul loc al grupei B.

În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu, cu HC Motor. Clubul Dinamo a anunţat joi că toate biletele pentru meciul din 8 decembrie au fost vândute.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.