Justiţia croată îl suspectează pe Dejan Lovren (Liverpool) de mărturie mincinoasă în procesul unor foşti conducători ai clubului Dinamo Zagreb, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat al justiţiei nu este menţionat numele fotbalistului, ci se precizează că este vorba despre un bărbat croat în vârstă de 29 de ani, oferindu-se şi informaţii cu privire la jucător.

Presa croată, citată de L’Equipe, notează că nu există nicio îndoială că bărbatul bănuit de mărturie mincinoasă este Lovren.

Dejan Lovren a depus mărturie într-un caz referitor la transferul său de la Dinamo Zagreb la Olympique Lyon, în 2010.

Zdravko Mamici, fost preşedinte al Dinamo Zagreb, a fost condamnat în iunie la şase ani şi jumătate de închisoare pentru că a deturnat 15,7 milioane din bugetul grupării croate şi pentru evaziune fiscală de 1,7 milioane de euro.

Mamici, în vârstă de 58 de ani, este o persoană extrem de influentă în fotbalul croat. El a fost preşedinte la Dinamo Zagreb în perioada 2003-2016, dar în acelaşi timp şi agent de jucători, ceea ce i-a permis să pună la punct un sistem prin care jucătorii pe care îi transfera, între care şi Dejan Lovren şi Luka Modrici, primeau o parte a sumei pentru transfer, iar apoi lui îi reveneau sume importante.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.