Dalma, una dintre fiicele lui Diego Maradona, a postat, vineri, un mesaj pe Instagram, în care scrie că este distrusă, dar va merge înainte pentru soţul ei şi pentru fiica lor. Ea a menţionat că îl va iubi şi îl va apăra mereu pe tatăl său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi... Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea şi te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tata! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine! (...)  Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îşi mulţumesc pentru viaţa împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, până atunci voi exersa Y COMO EL EL pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toţi rărunchii. De fapt tu cântai frumos şi eu ţipând. Te iubesc, tata! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa! Şi dacă nepoata ta vrea să vorbească cu tine prin apel video, ca înainte, voi muri în interior, dar stai liniştit, îi voi povesti exact cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi mereu! Şi ea te iubeşte. (...) Mă adun şi nu îmi imaginez cum va fi viaţa mea fără tine... NU POT... Dar sunt aici cu cel mai bun soţ din lume şi cu o fiică care mă obligă să merg înainte! Viaţa este scurtă, astfel cne vom revedea în curând. Îţi aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul şi te rog să te uiţi din nou la mine cu acea iubire care se vede în fotografie! Te iubesc veşnic!”, a notat Dalma Maradona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dalma Maradona (@dalmaradona)

Starul argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.